Gaston Starreveld met 1 miljoen naar Voeghoutenstraat in Klazienaveen (video)

Een doodnormale zaterdagochtend in Klazienaveen. Tot er opeens een ‘Goedemorgennn!’ door de Voeghoutenstraat schalt. De kreet komt uit de strot van Gaston Starreveld. In zijn hand een vette cheque van 1 miljoen euro.
Bewoners met een lot in de PostcodeLoterij weten genoeg. Ze aanschouwen het binnenrijden van de bekende loterij-ambassadeur met open mond vanachter het raam. Het besef daalt in waarna de verbaasde blikken plaatsmaken voor een grote glimlach.
Meer dan een ton per lot
Hun postcode 7891 LE is bij de Miljoenenprijs, samen met negen andere postcodegebieden in het land, uit de bus gerold. De lotgenoten mogen samen 1 miljoen euro verdelen. Met een handjevol deelnemers in de Voeghoutenstraat, tikt de teller per lot zo’n 111.000 euro aan.
De allergrootste gelukstreffer viel bij Matthé en Anne Floor. Een gezin waar er alleen al in Klazienaveen velen van zijn. Ze spelen mee met drie loten en bouwen zo een schat aan vermogen op. Matthé heeft een eigen bedrijf dus het geld komt goed van pas. “Niet normaal! We gaan het nog even laten bezinken allemaal.”

Bron tekst: RTV Drenthe

About Author