Geen tuin is af zonder het relax-gedeelte

Geen tuin is af zonder het relax-gedeelte

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: in tijden van door het plafond schietende huizenprijzen (en lockdowns) is een eigen stukje grond pure rijkdom. Het hele jaar door brengen mensen er tijd door. ’s Zomers in het zonnetje, ’s winters onder een dekentje. Logisch, want frisse lucht is goed voor een mens. Heb je nog geen plek om te relaxen in jouw tuin? Dan wordt het hoog tijd om die in te richten!

Loungeset

Het werd begin deze eeuw een trend die we vooral bij strandtenten zagen opduiken en deze lijkt net als thuiswerken een zogenaamd blijvertje. Bijna iedereen heeft nu een loungeset in de tuin en wie er nog geen heeft, denkt er in ieder geval over na om die zo snel mogelijk aan te schaffen. De tuin is natuurlijk gedeeltelijk bedoeld om te relaxen. Ook voor een dakterras is dit meubilair geschikt, denk aan een loungeset hoekbank met wat bijzettafeltjes waarmee je een gezellige plek creëert.

Loungesets en accessoires kopen bij Heuts

De loungesets zijn meestal weerbestendig en ook de bijbehorende kussens kunnen tegen een stootje omdat ze niet zelden van waterafstotend materiaal zijn. Je kunt ze makkelijk afnemen met een dweiltje. Kijk eens bij het online warenhuis Heuts, dat ook een aantal vestigingen in het zuiden des lands heeft, hoeveel keus er is qua loungebanken en -stoelen en accessoires. Bestellen is in een handomdraai gefikst, maar een tripje naar de showroom is ook een gezellig uitje. Het personeel is online dan wel in real life beschikbaar om je bij te schijnen.

Onderuit zakken in je loungebank

Die ouderwetse plastic witte tuinstoelen behoren niet alleen qua comfort tot het verleden. Relaxen wil immers zeggen dat je het er even heerlijk van neemt en onderuit kunt zakken. Daar zijn de loungebanken speciaal op gebouwd. Dat het oog ook wat wil, daar is eveneens aan gedacht. Er wordt gebruik gemaakt van kleuren die mooi in elke tuin passen, met een fraai contrast tussen zitmeubels en kussens. Je relax-gedeelte is dus ook gewoon mooi om te zien.

Het hele jaar door in je tuin zitten

Zoals we net al opnoemden: tegenwoordig wil je, zelfs in het koude Nederland, liefst het hele jaar door gebruik maken van je tuin. Wanneer deze gezellig is ingericht, heb je die neiging nog eerder. Geen tuin is dus af zonder een relax-gedeelte of loungehoek. Voor parasols, dekentjes, bijzettafeltjes, vuurkorven en andere attributen waarmee je dit deel van je tuin een vertrouwde en mooie plek maakt, shop je verder bij Heuts. Denk ook aan potten en kweekbakken waar je geurige kruiden en andere planten in zet. We wensen je alvast eindeloze en vooral ontspannen uurtjes tuinplezier toe!

 

 

About Author