Feesttent in Borger bij Tukker FM barst uit zijn voegen (donders mooi)

Duizenden mensen wisten met de bus, auto, fiets en lopend de weg te vinden naar de Buinerstraat in Borger.
Tukker FM was daar neergestreken met een keur aan piraten artiesten.
Waaronder Corry Konings, Lucas en Gea, Burdy, New Four, Classics, Tineke Willems (harten 10), Dutch Boys, Henk Wijngaard, Tornado`s en vele anderen.

Met als klap op de vuurpijl een optreden van het Sneeuwbal Trio.

Bron onderstaande DvhN.
Het Sneeuwbaltrio met leadzanger Koos Hindriks uit Gasselte maakt na 40 jaar zijn rentree. Vele grijze haren verder zingt de zaal Adé m’n kleine Paloma uit volle borst mee. ,,Het overtrof al onze verwachtingen. Man, wat mooi”, zegt Hindriks (76) na afloop als hij achter de bühne door veel mensen wordt aangesproken. En smaakt dit naar meer? ,,Jazeker, maar daar moeten we nog het even over hebben.” Accordeonist en tweede stem Dick van der Woude uit Veendam wil wel. ,,Als het aan mij ligt, doen we het nog een keer. Geweldig dit.”

Share: