Boerenrock Festival in Drouwenermond staat op punt van beginnen (video)

Met nog ruim drie dagen te gaan barst het grootste Boerenrock festival van het Noorden los..De organisatie „staat te popelen” om de poorten van Boerenrock na twee jaar van verplichte coronastilte weer te mogen openen, zegt Van der Veen. Drie dagen lang gaan duizenden mensen uit hun dak..Met een keur aan artiesten en bands… Na twee jaar mag het weer…De voorbereidingen zijn in volle gang aan de Verbindingsweg in Drouwenermond.
Kijk voor meer info op de site van Boerenrock Festival.

Wanneer het Festival begint zal er een DRONE Vliegverbod zijn boven het terrein.

Inmiddels heeft de site van Inspectie Leefomgeving en Transport al een vooraankondiging gedaan hun site en zal er een NOTAM uitgaan… De boete`s hiervoor zijn niet mals, dus wees gewaarschuwd.

Share: