Grote ravage op N33 bij Gieterveen richting Veendam (video)

Op woensdagmiddag heeft een groot ongeval plaatsgevonden op de N33 ter hoogte van Gieterveen. In de richting Veendam botsten meerdere bestuurders met hun voertuigen op elkaar.

De brandweer, politie, vier ambulances en traumahelikopter zijn ter plaatse. Vier auto’s, een met aanhangwagen en een camper botsten op en tegen elkaar. Bij de botsing vielen meerdere gewonden. Een gewonde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een kleine personenauto sloeg twee keer over de kop bij de botsing. In de auto zaten de bestuurder en drie kinderen. Zij zijn erg geschrokken, maar raakten gelukkig niet ernstig gewond. Het gezin dat met hun twee hondjes in de camper reed, kwam ook met de schrik vrij.Ook daar zaten twee kinderen en twee volwassenen in en twee hondjes.

Het verkeer wordt omgeleid via het Nieuwe Diep vanaf de afslag Gieterveen.

Share: