Update | Chauffeur komt om het leven bij ongeval op de N863 tussen Schoonebeek en Nieuw-Schoonebeek

Omstreeks 18:25 uur vanavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N863 (Europaweg) nabij #Schoonebeek.
Bij dit ongeval is een vrachtauto tegen een boom tot stilstand gekomen. Bij het ongeval is ook een personenauto betrokken.
Politie, brandweer, ambulance en het MMT zijn aanwezig voor de hulpverlening. De bestuurder van de vrachtauto raakte bij het ongeval ernstig gewond. De bestuurder van de personenauto wordt nagekeken door de ambulance. De weg is op dit moment afgeslote

Voor de bestuurder van de vrachtwagen (een 35-jarige man uit Coevorden) mocht de hulpverlening niet meer baten. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De bestuurder van de personenauto is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek.

Share: