N34 tussen Exloo en Emmen-Noord komend weekend afgesloten

Komend weekend is de N34 tussen Exloo en Emmen-Noord in beide richtingen dicht. Aannemer Avitec voert frees- en asfalteerwerkzaamheden uit voor de nieuwe op- en afritten bij Klijndijk. De afsluiting gaat in op vrijdag 10 juni om 18.00 uur en duurt tot maandag 13 juni 06.00 uur.

Omleidingsroute voor auto en bus
Doorgaand verkeer uit zuidelijke richting met de bestemming Borger/Groningen kan gebruik maken van de provinciale wegen richting Beilen/Drachten (N381), Schoonloo (N376) en Borger (N374). Doorgaand verkeer uit noordelijke richting met de bestemming Klijndijk/Emmen kan gebruik maken van de provinciale wegen richting Schoonloo (N374), Sleen (N376) en Emmen (N381). De omleidingsroute staat ter plaatse met borden aangegeven. Bekijk het omleidingskaartje. De Qbuzz (lijn 300) volgt tijdens de afsluiting een omleidingsroute. Kijk op www.qbuzz.nl voor actuele reisinformatie.

 

Share: