Burgemeesters van gem Aa en Hunze en gem Tynaarlo spreken hun bezorgdheid uit over campingbranden

Burgemeesters van Tynaarlo en Aa en Hunze delen zorg over branden
Afgelopen nacht zijn er meerdere branden geweest in de omgeving van Schipborg en Zeegse. Burgemeester Hiemstra van de gemeente Aa en Hunze en burgemeester Thijsen van de gemeente Tynaarlo zijn geschrokken van de gebeurtenissen. Zij leven mee met de inwoners en bezoekers die de gevolgen ondervinden van de branden.

Beide burgemeesters hebben inmiddels een bezoek gebracht aan de getroffen locaties in hun gemeente. De burgemeesters spreken hun waardering uit voor de brandweermensen die snel ter plaatse waren om erger te voorkomen. Hetzelfde geldt voor het snelle handelen van de politie.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt mensen die iets verdachts hebben gezien, of andere informatie hebben, zich te melden.

Share: