Auto draaien in Gieterveen pakt verkeerd uit

Gieterveen – Zondagmiddag rond 12:20 kwam er bij de Meldkamer Noord Nederland een telefoontje binnen vanuit Gieterveen.
Op een doodlopende zandweg vanaf de Herenweg-Noord was een ouder echtpaar met hun auto achterwaarts in de sloot beland.

Het echtpaar was de doodlopende weg opgereden, en kwam aan het einde tot de conclusie dat men niet verder kon, hierop is de bestuurder het hele eind achteruit gereden. In de zandlaan zat echter een knik in, deze had de bestuurder niet opgemerkt, en hij is hierbij achteruit de sloot ingereden.

De brandweer heeft de auto gestabiliseerd, waarna de inzittenden uit de auto gehaald konden worden. Aangezien deze slecht ter been waren heeft men ze tijdelijk in afwachting van het bergingsbedrijf in de politieauto plaats laten nemen.

.

Share: