Bevrijdingsfestival sluit tijdelijk de toegangs poorten (video)

De organisatie van het Bevrijdingsfestival in Assen roept opnieuw mensen op om niet naar Assen te komen. Dat is besloten na overleg met de instanties. “De toegangspoorten zijn gesloten”, meldt de organisatie.
Eerder vanmiddag, rond half vijf, werd ook al opgeroepen om niet naar Assen te komen, vanwege de drukte. Voorzitter Ger Boes schatte toen in dat er tussen de 25.000 en 35.000 mensen op het terrein waren. “Het is nog nooit zo druk geweest.” Ongeveer een uur later was het terrein weer toegankelijk.
De voorzitter kijkt glunderend over het terrein. “We hebben hier prachtige muziek. En met dit weer. Iedereen is weer toe aan een festival. Mooier kan het niet. Het is echt fantastisch.”
Even later maakt een witte helikopter een rondje over het festivalterrein aan boord zitten Suzan & Freek Ambassadeurs van de Vrijheid

Share: