Zwaar ongeval in Assen op de Balkenweg meerdere gewonden

Bij een ongeluk op de kruising van de Balkenweg met de Europaweg in Assen zijn aan het begin van de middag twee jonge kinderen gewond geraakt, van wie één zeer ernstig. Dat meldt de politie.
Rond 12.45 uur botsten op de kruising bij de stoplichten twee auto’s op elkaar. Eén ervan belandde op zijn kant op het naastgelegen fietspad. De hulpdiensten rukten massaal uit; vier ambulances, een traumahelikopter, de brandweer en de politie kwamen naar de plek van het ongeluk om hulp te verlenen.
Uitgebreid onderzoek
Volgens omstanders zou door de klap één slachtoffer uit een auto zijn geslingerd. Een politiewoordvoerder wil alleen bevestigen dat één van de jonge slachtoffers buiten de auto lag op het moment dat de hulpdiensten aankwamen. “Wat er precies is gebeurd, moet verder onderzoek uitwijzen”, zegt ze. Beide kinderen zijn naar een ziekenhuis gebracht.
Bron Tekst RTV Drenthe

Share: