Motorrijder raakt gewond bij jaarlijkse off-roadrit.

De stichting Motor GP Eext organiseerde op zondag 13 februari haar jaarlijkse off-roadrit. Het parcours van de off-roadrit is ongeveer 50 km lang en werd uitgezet over verschillende terreinen. Spectaculair is natuurlijk de zandafgraving aan de Nijslootsweg in Gieten. Onderweg hebben de organisatoren verschillende uitdagingen in het parcours opgenomen. De route is duidelijk aangegeven en op oversteekpunten staan officials het verkeer te regelen. Maar deze dag liep voor een motorrijder wat minder leuk af. Ergens op het parcours is de motorrijder ten val gekomen en werd met onbekend letsel overgebracht naar een rendez-vous punt in Gieten. Hier kwam ook de ambulance en de traumahelikopter naar toe.

Na een kort onderzoek door de MMT arts werd de onfortuinlijke coureur met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

Share: