Ongeval in Exloo met blikschade.

Een automobilist en een vrachtwagenchauffeur zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen in Exloo. Op de kruising van de Oude Dijk en Buinerweg in het dorp kwamen beide voertuigen rond 14.40 uur met elkaar in botsing door een voorrangsfout.

De auto werd op de zijkant geraakt door de vrachtwagen, wat zorgde voor de nodige blikschade. Na het incident ontfermde ambulancepersoneel zich over de betrokkenen, onder wie – volgens ooggetuigen – twee kinderen. Twee inzittenden werden in de ambulance onderzocht, maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De beide kinderen kregen een troostbeertje van het ambulance personeel.

Volgens getuigen verklaring heeft de bestuurder van de personenauto die vanaf de richting Valthe kwam de vrachtwagen die vanuit het centrum van Exloo kwam geen voorrang verleend.

De politie onderzoekt wiens fout de botsing tot gevolg had.

Share: