Uittrekbaar windscherm bestellen, om deze redenen doen!’

Als je een mooi terras of balkon hebt waar je lekker lang van wil genieten, dan is het handig om een uittrekbaar windscherm te plaatsen. Helemaal als je op een tochtige hoek zit! Het is zo zonde dat je maar een korte periode buiten kunt zitten, je kunt beter zorgen dat je veel meer dagen van het lekkere weer kan genieten. Van het frisse windje heb je dan helemaal geen last. Wij geven een aantal redenen waarom je een uittrekbaar of oprolbaar windscherm moet nemen.

Het biedt privacy

Dit is een fijne bijkomstigheid, je krijgt er echt een stukje privacy voor terug. Als je bijvoorbeeld een grote tuin hebt, waar een deel van de schutting wat lager is, dan is het handig om een windscherm te plaatsen. Dan heb je geen gegluur van de buren meer! Dan kun je helemaal ontspannen genieten van het warme zonnetje, in welk seizoen dan ook. Ook kan een windscherm boven je hoofd geplaatst worden, dan heb je dus van bovenaf geen inkijk meer, ook dat is ideaal.

Beschermt je tegen… de wind!

Natuurlijk beschermt een windscherm je tegen de wind, dat is het grootste doel van heel zo’n scherm! Lekker uit de wind en in de zon dus. Als je namelijk een lekker zonnetje hebt, maar altijd in de wind zit, dan kun je veel minder lang genieten van het mooie weer. De wind kan zoveel verschil uitmaken namelijk. Voorkom dit probleem dus met een uittrekbaar windscherm bijvoorbeeld.

Beschermt tegen… de zon!

Ook heeft het windscherm een Uv-filter. Dat is helemaal handig! Wel moet je je alsnog insmeren met zonnebrandcrème, want het beschermd niet voor de volle 100%. Wel is de zon minder fel op de huid, ideaal! Het beschermt dus tegen de wind en tegen de felle zon.

Op maat

Je kunt een uittrekbaar windscherm op maat laten maken. Dat betekent dat je dus op maat een mooi windscherm hebt dat echt goed beschermt. Als je een standaard maat neemt, dan is de kans groot dat er wat gaten en kieren zijn, dat is dus niet de oplossing. Meet zelf de ruimte op of laat het door een professional doen. Dan weet je helemaal zeker dat het goed gebeurt.

En wist je dat een windscherm zo tien jaar meegaat? Hoe ideaal! Dan hoef je maar één keer te kiezen en de aankomende tien jaar niet meer. Daarnaast is ie eenvoudig te monteren, ook kun je ‘m laten monteren. En mocht je verhuizen, dan haal je ‘m ook makkelijk van de muur af. Dat is zo gepiept!

Er zijn dus heel wat voordelen te noemen voor het nemen van een windscherm! Het is even een uitgave, maar weet ook dat een windscherm zo tien jaar meegaat. Zo zit je dus vele zomers te genieten. Trouwens, ook in de lente en herfst is het dan genieten geblazen. Jij zit nog buiten, terwijl de buren al binnen bij de open haard zitten…

Share: