3 zijdige elektrische sfeerhaarden in uw interieur

3 zijdige elektrische sfeerhaarden in uw interieur

 

Gashaarden verdwijnen langzaam maar zeker uit woningen. Elektrische haarden winnen steeds meer terrein en worden met de dag geliefder. De techniek wordt evenzeer verbeterd en dit zorgt voor een nog realistischer schouwspel. Onderstaand schrijven geeft meer informatie over het creëren van elektrisch vuur en het combineren van een sfeerhaard in uw interieur.

 

Het creëren van elektrisch vuur

vlammen in een 3 zijdige elektrische sfeerhaard worden gecreëerd door middel van een vlam paneel. De vlammen bevinden zich veelal achter een eventuele hout-set of tussen de aanwezige kiezels. Ook zijn er modellen beschikbaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van een bepaalde techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het lijkt alsof de vlammen zich tussen het hout en de kiezels bevinden. Dit geeft niet alleen diepte, maar ook een zeer realistisch beeld.

 

3 zijdige elektrische sfeerhaarden in uw interieur

Als voorbeeld nemen we dit keer een oriëntaals en romantisch interieur.

Een oriëntaals interieur maakt gebruik van warme en rijke kleuren. U haalt het verre Oosten in huis door veel natuurlijke materialen te gebruiken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een mozaïek wand achter uw 3 zijdige sfeerhaard. Sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Door te kiezen voor een warme kleur sfeerhaard speelt u eveneens in op een Oriëntaals interieur.

 

Een romantisch interieur is veelal een mix van de landelijke stijl en de klassieke stijl. Combineert u deze twee? Dan wordt een romantisch interieur geboren. Maak gebruik van veel lichte kleuren en sierlijke vormen in uw interieur om een romantisch interieur mogelijk te maken. Ook zacht licht gebruik gaat goed samen in een romantische stijl. Combineer uw 3 zijdige sfeerhaard bijvoorbeeld met kaarsjes of veel warm en gedempt licht.

Share: