Illegale kerstmarkt in Wijster gaat verder als demonstratie FVD (video)

De kerstmarkt van Forum voor Democratie in Wijster is beëindigd. In plaats van de markt wordt er nu een demonstratie gehouden, de gemeente Midden-Drenthe heeft daarvoor toestemming gegeven.

In een verklaring schrijft de gemeente dat de kerstmarkt is afgelast. “Naar aanleiding van een vooraankondiging van een last onder dwangsom, heeft de organisatie, Forum voor Democratie, de gemeente laten weten dat de kerstmarkt niet doorgaat. In plaats daarvan vindt een demonstratie plaats.”

“De gemeente heeft de organisatie laten weten dat deze demonstratie met inachtneming van de coronamaatregelen mag doorgaan. Ook heeft de gemeente laten weten dat toezichthouders vanmiddag ter plaatse zullen gaan om te constateren of de kerstmarkt inderdaad geen doorgang vindt”, meldt de gemeente.

Lees verder bij RTV Drenthe


 

 

Share: